понеделник, 11 ноември 2013 г.

Пържоли в гъбена панировка и гъбен сос

Необходими продукти

  • Добави в списъка за пазаруване4 бр пържоли по избор-свински,пилешки
  • Добави в списъка за пазаруване1/2 ч.ч хлебни трохи-галета
  • Добави в списъка за пазаруване1-2 с.л гъбен прах или гъбена крем супа на прах
  • Добави в списъка за пазаруване2 яйца
  • Добави в списъка за пазаруванеподправки по избор
  • Добави в списъка за пазаруване1 гъбена крем супа

Начин на приготвяне

Начукваме пилешките пържоли и им слагаме подправки.Смесваме трохите с гъбения прах.Разбираме яйцата и потапяме пържолите в яйцата,след това овалваме в трохите и гъбения прах,после пак в яйцето и пържим до златисто.Разтваряме крем супата в 1 литър студена вода и леко кипваме,изсипваме сместа в тавичка ,слагаме изпържените пържоли и печем до сгъстяване на соса от крем супата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар