| |
Начин на приготвяне
Фурната се загрява на 180С градуса.
Всички продукти се слагат в блендер и се разбиват около 2-3 минути. Течността се изсипва в добре намазана с масло тавичка или форма от огнеупорно стъкло - 25х25 см. Пече се 40 минути. Може да се консумира както топъл, така и ледено студен. * Сладкишът има хрупкава коричка, а вътре е всъщност крем с нежна консистенция. * Може да се разбие и с пасатор или обикновен миксер - важното е всички съставки да са разбити до пълна хомогенност и отгоре да плуват само кокосовите стърготини. * Трудът по сладкиша е по-малко от 5 минути Рецептата е от веселия готвач. |
сряда, 7 август 2013 г.
Невъзможен сладкиш - Impossible Pie
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар