понеделник, 11 ноември 2013 г.

Паниран кашкавал в кори

        

Необходими продукти

  • Добави в списъка за пазаруване300-400 г кашкавал
  • Добави в списъка за пазаруване3-4 бр. кори за баница
  • Добави в списъка за пазаруване20-30 г разтопено масло или маргарин
  • Добави в списъка за пазаруване2 бр. яйца
  • Добави в списъка за пазаруванеолио за пържене

Начин на приготвяне

Нарязваме корите на правоъгълници (аз разделих всяка кора на две части). Намазваме всеки правоъгълник с разтопеното масло. Нарязваме и кашкавала, като завиваме всяко парче с кора (от всички страни), така че при панирането да не се разтече.
Така подготвения кашкавал потапяме в предварително разбитите яйца и панираме в сгорещеното олио.             Рецептата е от веселия готвач .

Няма коментари:

Публикуване на коментар