понеделник, 11 ноември 2013 г.

Кашкавалена супа


Необходими продукти

  • Добави в списъка за пазаруване1 литър бульон
  • Добави в списъка за пазаруване250гр топено сирене
  • Добави в списъка за пазаруване1 глава лук
  • Добави в списъка за пазаруване300гр домати
  • Добави в списъка за пазаруване2 яйца
  • Добави в списъка за пазаруванекрутони
  • Добави в списъка за пазаруване100 гр кашкавал

Начин на приготвяне

Кипнете бульона ,прибавете настъргания кашкавал,нарязаното топено сирене и оставете да кипне.При постоянно бъркане на тънка струя прибавете разбитото яйце.Запържете лука,прибавете нарязаните на ситно домати и ги добавете в супата.Кипнете и сервирайте с крутони.

Няма коментари:

Публикуване на коментар