четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Сърца от кренвирши с яйце и сирене


Продукти


  • 5 бр. кренвирши
  • 5 бр. яйца
  • 100 г сирене
  • 100 г кашкавал
  • 60 г масло  Кренвиршите се обелват и се срязват по дължина, като в единия край се оставя около 3 см, без да се режат. Сгъват се като сърца и краищата се забождат с клечка за зъби. Така оформените сърчица се подреждат в тавичка, намазана с масло. Отделно се разбиват яйцата и се смесват с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и разтопеното масло. Попълва се празнината на сърцата с тази смес и се запича в умерена фурна.

2 коментара:

  1. Прекрасни са Петя!Благодаря ти за тази идея! Блогчето много ми харесва!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Бени мерси за комплимента в болага има и маргаритки от кремвирши,който са още по-голяма радост за децата.

    ОтговорИзтриване