четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Пълнен салам



  • 6 бр. кръгчета салам камчия или др по ваш избор
  • 1 бр. яйце
  • 60 г сирене
  • 60 г кашкавал
  • чубрица   Салама се нарязва на кръгчета с помощта на малък ринг или капачка се изрязва вътрешната част на парчетата салам, за да се получи дупка. Яйцето се разбива и се смесва със сиренето и с тази смес се пълнят отвора на салам. Подреждат се на хартия за печене и се запичат на горен реотан, за да се запече яйцето, след което се слага кръгче кашкавал и се поръсва с чубрица и леко се дозапича до разтапянето на кашкавала. Предястието може да се яде както топло, така и студено

Няма коментари:

Публикуване на коментар