петък, 26 декември 2014 г.

Пиле Жулиен с кренвирши

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  • Добави в списъка за пазаруване300 г пилешко месо
  • Добави в списъка за пазаруване1-2 бр. кренвирши
  • Добави в списъка за пазаруване1 бр. морков
  • Добави в списъка за пазаруванегъби
  • Добави в списъка за пазаруванекисели краставички
  • Добави в списъка за пазаруване200 мл сметана
  • Добави в списъка за пазаруванетопено сирене
  • Добави в списъка за пазаруване1 ч.ч. бяло вино
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Запържва се пилешкото месо - нарязано на дълги тънки ивички, след това се добавят кренвиршите (същи нарязани) да се запържат и те, след това сварявам 1 бр. морков, добавям го нарязан към месото, добавям гъби и кисели краставички, всичко запържвам още малко и след това слагам 200 мл сметана, малко топено сирене и около 1 ч.ч. бяло сухо вино.
  рецептата е от веселия готвач

Няма коментари:

Публикуване на коментар