| |
Начин на приготвяне
Маслото се разтопява в тиган и се добавят гъбите. Държи се на умерен огън, като се разбърква, за около 5 минути или докато гъбите омекнат. Гъбите се махат от огъня и се държат топли. Смесват се сметаната, яйцата, 3/4 от настъргания Пармезан, нарязания лук, сол и пипер. Сварените и изцедени спагети се слагат в тиган, добавят се яйчената смес, гъбите и нарязаната шунка. Готви се на слаб огън докато сосът се сгъсти. Подправя се на вкус и се сервира поръсено с останалия настърган Пармезан.Рецептата е от веселия готвач.
|
понеделник, 12 ноември 2012 г.
Спагети Карбонара с гъби
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар