- 400 г пилешки гърди
- 200 г гъби
- 1 бр. домати
- 1 с.л. горчица
- 150 г кашкавал
- 250 г кисело мляко
- подправки по избор
- вегета, кимион, черен пипер сол Сваряваме местото като във водата сме сложили вегета. Запържваме гъбите с подправките и добавяме домата на дребно заедно с гочицата и бъркаме докато всичко се смеси и хубаво се запържи. Свареното месо нарязваме на кубчета и слагаме в йенски съд, отгоре слагаме сместа от гъбите, настъргваме кашкавала, отгоре заливаме се киселото мляко и печем на 200С за 20 минути. По желание киселото мляко може да да се подлучи с чесън и копър.
четвъртък, 4 октомври 2012 г.
Бела мусака
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар