- 6 бр. кръгчета салам камчия или др по ваш избор
- 1 бр. яйце
- 60 г сирене
- 60 г кашкавал
- чубрица Салама се нарязва на кръгчета с помощта на малък ринг или капачка се изрязва вътрешната част на парчетата салам, за да се получи дупка. Яйцето се разбива и се смесва със сиренето и с тази смес се пълнят отвора на салам. Подреждат се на хартия за печене и се запичат на горен реотан, за да се запече яйцето, след което се слага кръгче кашкавал и се поръсва с чубрица и леко се дозапича до разтапянето на кашкавала. Предястието може да се яде както топло, така и студено
четвъртък, 4 октомври 2012 г.
Пълнен салам
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар