сряда, 22 август 2012 г.

Пилешка наслада




  • 500 г пилешко месо
  • 150 г салам или някакъв колбас
  • 50 г крема сирене или топено сирене
  • 100 г кашкавал
  • 100 мл готварска течна сметана
  • 100 г гъби от буркан
  • подправки по избор
  • 2 скилидки чесън     Месото се нарязва на хапки и се запържва, добавя се колбаса на дребно и продължава да се пържи. Добавят се гъбите и подправките с чесъна и леко се запържва като се бърка постоянно. Добавя се топеното сирене и готварската сметана и се бърка енергично да стане на сос, малко преди да стане готово се настъргва кашкавала и се бърка докато се разтопи. Ястието се поднася топло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар