Макарони с крем-карамел | |
Необходими продукти
| |
Начин на приготвяне
Карамелизира се захарта и се изсипва в подходяща форма, внимателно се слагат предварително сварените макарони. Млякото се затопля, в него се добавя захарта и се разбърква да се разтвори. Добавят се и разбитите яйца и се разбърква. Млечно-яйчената смес се излива внимателно върху макароните. Пече се на водна баня до готовност на крем карамела.
|
вторник, 29 януари 2013 г.
Макарони с крем-карамел
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
mnogo interesno bravo.
ОтговорИзтриванетова стана така,че ани искаше макарони на фурна,а милен крем карамел,а млякото беше само 500мл къде може само едно нещо да направя и така си казах,я да видя 2в 1 дали ще стане.хем макарони на фурна,хем крем карамел и все че стана хахаха
ОтговорИзтриване