Глезотийките на Петя Славчева
понеделник, 14 януари 2013 г.
Пилешки дробчета с ориз
500 г пилешки дробчета
1 ч.ч. ориз
400 г зеленчуков микс
4 глави лук
щипка черен пипер
магданоз
копър
Начин на приготвяне
Пилешките дробчета се сваряват. Лукът се запържва до златисто и към него се прибавят зеленчуковият микс и дробчетата. Всичко се задушава и се прибавя към ориза. Залива се с 4 ч.ч. вода. Пече се в тава, около 1 час на 200 С.
рецептата е от веселия готвач
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар