- 500 г пилешко месо
- 150 г салам или някакъв колбас
- 50 г крема сирене или топено сирене
- 100 г кашкавал
- 100 мл готварска течна сметана
- 100 г гъби от буркан
- подправки по избор
- 2 скилидки чесън Месото се нарязва на хапки и се запържва, добавя се колбаса на дребно и продължава да се пържи. Добавят се гъбите и подправките с чесъна и леко се запържва като се бърка постоянно. Добавя се топеното сирене и готварската сметана и се бърка енергично да стане на сос, малко преди да стане готово се настъргва кашкавала и се бърка докато се разтопи. Ястието се поднася топло.
сряда, 22 август 2012 г.
Пилешка наслада
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар