- 1 морков
- 1 патладжан
- 3 домата
- 2 скилидки чесън
- подправки по избор
- 150 гр макарони Макароните се сваряват в подсолена вода.Патладжана се нарязва на малки купчета и се осоляват да се махне горчивия им сок.Моркова се настъргва и се запържва,добавят се доматите нарязани на дребно и се пържи да станат на сос,добавят се и патладжаните отцедени от горчивия сок и измити и се пържи до готовност.Ако е необходимо се налива малко вода,добавя се чесъна и подправките и къкри на слаб огън до готовност на патладжана.Готовия сос се смесва с сварените макарони и се разбърква хубаво и се поднасят топли.
събота, 25 август 2012 г.
Макарони със зеленчучи
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
prekrasno.
ОтговорИзтриванемного ти благодаря
ОтговорИзтриване