- пресни дребни картофи
- олио
- подправки по избор: чубрица, риган, мащерка, вегета, червен пипер или други Картофките се измиват хубаво, не се белят. Разрязват се по дължина на половинки. В тава само с мазнина (най-вкусни стават, ако преди това в тавата е запечена наденица) се ръсят различни подправки - според вкуса на всеки, количеството им трябва да е достатъчно, за да може като се сложат картофките да стане коричка от подправките. Нареждат се в тавата и отгоре също се поръсва с подправки и се пекат в предварително загрята фурна на 220 С до готовност. Стават готови за около 30-40 минути.
сряда, 31 август 2011 г.
Картофки Мастър
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар